Not able to play any map besides "Village"
#1
Hey there everyone!

I wanted some help in learning how to use your mod in CoD, I'm entirely new to it so I might not know what I'm doing.

I downloaded the latest version of your Mod from the website (0.7) and started CoD 4 and selected "rotu-r-alpha" from the mods section,

Now I started a server with village map (Other maps don't work) and even played it perfectly on Lan with my bros and it was awesome.

But now I wanted to play other maps with the mod so I downloaded the map pack provided here as of recent on the forums but can't play any of them besides "Village".

I did everything from putting the maps in the right place to getting on other servers with same maps/mod and still it doesn't work.
(You can play the new maps on the online servers but very bad internet in place so lag and want to play it on Lan instead).

What I want is to play the New maps with your Mod on a New server.

Greatly appreciate your dedication and work!
Reply
#2
Hi Sepia-paper, thanks for showing interest Smile Thumbup I'm not very well known about server setup. Our developers/admins will surely help you on this as so stay tuned with the forum.. Pleasantry
Reply
#3
Caderyn,'index.php?page=Thread&postID=16424#post16424 Wrote:Hi Sepia-paper, thanks for showing interest Smile Thumbup I'm not very well known about server setup. Our developers/admins will surely help you on this as so stay tuned with the forum.. Pleasantry
Will do!

My bros are waiting since yesterday to play the new maps Dancing
Reply
#4
You can try running a dedicated server. I assume you're on windows?

Rightclick on your iw3mp.exe in your CoD4 installation folder -> Send to -> Desktop (Create link)

Now right click the new link file on your Desktop -> Properties -> under Target move your cursor behind the last ", add a space and add this:
Code:
+set fs_game Mods/rotu-r-alpha +set dedicated 1 +set net_port 28960 +set net_ip <your_lan_IP> +set ui_maxclients 64 +set sv_maxclients <player_count> +set sv_punkbuster 0 +set rcon_password <rcon_password> +exec general.cfg
This suggests that you have set up a maprotation and everything else in the config files within your mod folder (general.cfg etc.).

Report back if that works or if any errors occur.
Reply
#5
Luk,'index.php?page=Thread&postID=16427#post16427 Wrote:You can try running a dedicated server. I assume you're on windows?

Rightclick on your iw3mp.exe in your CoD4 installation folder -> Send to -> Desktop (Create link)

Now right click the new link file on your Desktop -> Properties -> under Target move your cursor behind the last ", add a space and add this:
Code:
+set fs_game Mods/rotu-r-alpha +set dedicated 1 +set net_port 28960 +set net_ip  +set ui_maxclients 64 +set sv_maxclients  +set sv_punkbuster 0 +set rcon_password  +exec general.cfg
This suggests that you have set up a maprotation and everything else in the config files within your mod folder (general.cfg etc.).

Report back if that works or if any errors occur.


</player_count>
I've did as you told and this is what is launched Link

my Ip address is 192.168.1.1

I haven't edited anything in the cfg files and how do I connect to my own server thru my computer?
Reply
#6
Launch the game as usual, keep the server running. Now open the console with ~ or ^ (depends on your keyboard layout).

Type in
/connect 192.168.1.1
or
/connect localhost

hit Return and see where it goes.

EDIT: You might also find your server in the server browser and by selecting "LAN" at the top.
Reply
#7
Luk,'index.php?page=Thread&postID=16429#post16429 Wrote:Launch the game as usual, keep the server running. Now open the console with ~ or ^ (depends on your keyboard layout).

Type in
/connect 192.168.1.1
or
/connect localhost

hit Return and see where it goes.

EDIT: You might also find your server in the server browser and by selecting "LAN" at the top.
it keeps saying "Awaiting Challenge" link and keeps at it until timeout

also just incase here is the line that I put in the target box

Code:
+set fs_game Mods/rotu-r-alpha +set dedicated 1 +set net_port 28960 +set net_ip 192.168.1.1 +set ui_maxclients 64 +set sv_maxclients 10 +set sv_punkbuster 0 +set rcon_password abcdefg +exec general.cfg

and nope, nothing appears in the LAN area (A server easily appears when one is made thru the game tho)
Reply
#8
Try changing the dedicated value to 0.
Reply
#9
Luk,'index.php?page=Thread&postID=16431#post16431 Wrote:Try changing the dedicated value to 0.
Did it and it worked but still doesn't allow map to be changed.

Also gave me something else as well "I'm an Hacking idiot, for which I now get kicked" link
Reply
#10
Pinch
Oh jesus. I gotta go now, will hopefully come back to you later tomorrow.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)